Siliconen Teenspreiders

Siliconen Teenspreiders

(2 customer reviews)

15,95

Gemaakt van duurzaam en veilig, hoge medische kwaliteit siliconengel. Deze teenspreiders stretchen je tenen waardoor ze opnieuw uitlijnen in hun originele stand. Zeg maar van voor de tijd dat je voeten hun schoenvorm kregen! Door regelmatig dragen kunnen ze een hallux valgus corrigeren. Essentieel en onmisbare bij herstel van je jarenlange beknelde voet!

Clear
Category:
000

1 Paar Siliconen Teenspreiders

Gemaakt van duurzaam en veilig, hoge medische kwaliteit siliconengel. Deze teenspreiders stretchen je tenen waardoor ze opnieuw kunnen ‘uitlijnen’ in hun originele stand. Zeg maar van voor de tijd dat je voeten hun schoenvorm kregen! Door regelmatig dragen kunnen ze een hallux valgus corrigeren. Bij hallux valgus ontstaat er een gevoelige knobbel aan de voorvoet door scheefstand van de grote teen. Met behulp van de teenspreider worden alle tenen rechter gezet waardoor ook de bloedcirculatie beter wordt. Ze zijn ideaal om thuis te dragen met blote voeten of met teensokken. Je kunt ze ook in normale sokken dragen en in minimaal schoeisel met een brede neus zelfs in de schoen. Lopen en bewegen met de teenspreiders zorgt voor een actieve rehabilitatie. Hiermee bereik je meer effect dan bij passief gebruik.

Gebruik voor de lange termijn

In het begin kan het dragen van teenspreiders oncomfortabel aanvoelen. Het is daarom belangrijk om het gebruik langzaam op te bouwen. Begin met 15-20 minuten per dag, dan 30 minuten, een uur etc. Je voelt vanzelf wanneer je de draagtijd een beetje kan opvoeren. Het is niet de bedoeling dat je pijn ervaart, echter mag het best een beetje oncomfortabel zijn, aan dit gevoel zul je wennen. Onthoud dat ontspanning net zo belangrijk is als inspanning dus neem de tijd!

Je kunt wat babypoeder gebruiken wanneer je ze een beetje te sticky vindt. Ze zijn herbruikbaar en eenvoudig te wassen met een beetje afwasmiddel of milde zeep. Zo blijven ze fris en kun je ze keer op keer gebruiken.

Je betaalt geen verzendkosten binnen Nederland, bij bestelling van 1 tot 3 paar!

Specs:
Materiaal: Medische kwaliteit siliconengel
Maat: One size fits most
Afmetingen: 7.3 * 2.5 * 1.4 cm
Kleur: Zwart of wit
Verpakking: 1 Paar Teenspreiders (2 stuks)

Additional information

Kleur

Zwart, Wit

Reviews(2)

  1. Wel even wennen, maar best te doen. Zacht materiaal.

  2. Prima! Ze voelen zacht aan en passen goed.

Add a Review

Add a Review

en_GBEN