Walk & Talk Personal Coaching — NL

Walk & Talk Personal Coaching — NL

120,00

Ieder mens bezit natuurlijk vermogen. Vermogen om in vrijheid te leven en dingen te doen die je niet voor mogelijk hield. Helaas zijn velen van ons als ‘stadsmensen’ ver van onze ware natuur af komen te staan. Leer je lichaam als tool te gebruiken en herstel de natuurlijke balans.

Als de levenskracht weer door je lichaam gaat stromen zullen beslissingen op gebied van werk, carrière, ondernemerschap en persoonlijke groei makkelijker worden. Krijg nieuwe inzichten en maak contact met je intuïtie tijdens persoonlijke coaching sessies.

Na betaling neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen. Let er dus op dat je je contactgegevens goed invult!

Category:
000

Waarom Personal Coaching?

In verschillende fasen in ons leven lopen we tegen vragen aan. Vragen over werk, carrièrepad, een carrièreswitch, relaties, work-life balance, spiritualiteit, persoonlijke groei etc. Wat je dan zoekt zijn nieuwe inzichten. Inzichten die je niet vanuit je innerlijke dialoog, je vaste routine of vertrouwde omgeving krijgt. Als ‘professional outsider’ kan ik je helpen om je intuïtie weer leidend te laten zijn in het maken van beslissingen. Komen je keuzes voort uit ego en verwachting of vanuit liefdevolle aandacht en helder weten?

Iedereen weet diep van binnen wat voor hem of haar ‘juist’ is, alleen rationaliseren we onszelf regelmatig compleet de verkeerde kant op. We beslissen bijvoorbeeld op financiële gronden, verwachtingen van anderen, uit angst of om pijn te vermijden. Zaken die er daadwerkelijk toe doen zoals tevredenheid, balans, gezondheid, rust en ruimte voor jezelf worden te makkelijk aan de kant geschoven. Een succesvol mens moet knallen, doorbuffelen, doorbijten en 24/7 in verbinding staan met mensen en meningen. Rust pak je later wel. Pas als het lichaam protesteert sta je noodgedwongen ineens stil.

De onzin van ‘gelukkig zijn’

Het streven naar geluk maakt velen ongelukkiger dan ooit. Te vaak ligt de focus bij persoonlijke ontwikkeling op ‘gelukkig zijn’. Ook coaches vinden het heerlijk om te onderzoeken wat jou gelukkig maakt. Maar het is grote onzin. ‘Gelukkig zijn’ is een onhoudbare staat die nergens toe leidt. Gevoel van geluk is namelijk een momentopname. We koppelen gelukkig zijn aan ervaringen en die zijn allemaal tijdelijk. Er blijven momenten dat je je niet gelukkig voelt. Wat dan? Dat brengt twijfel. Je moet tenslotte alleen maar doen waar jij gelukkig van wordt… Al snel wisselen we de ene leuke ervaring voor de andere en zijn hiermee eerder een goede consument van prettige ervaringen dan dat we bezig zijn met te vinden wat er echt toe doet. ‘Wat maakt je gelukkig?’ is daarom een totaal nutteloze vraag en een onmogelijke missie om in te vullen.

Methode: Adem en fysieke activatie

In plaats van alleen te zoeken naar je interne drijfveren, je geluk te kwantificeren en via je hoofd doelen te realiseren, activeer ik bewustwording vanuit het lichaam (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel). Ik meet daarnaast de levensenergie die door je heen stroomt. Het totaalbeeld van houding, fysieke aanwezigheid en energie werken namelijk als communicatiemiddel. Je kan er veel van leren. Net als je gedachten, voedt je lichaam je staat van ‘zijn’. Dit is bepalend voor je innerlijke dialoog. Deze kun je positief  beïnvloeden. Simpel gezegd heeft ieder mens fysieke activatie nodig om de juiste stofjes aan te maken die op hun beurt het brein voeden en blij maken. Alleen met een helder hoofd kun je namelijk helder handelen.

Het menselijk lichaam is enorm intelligent. Die slimheid zetten we in zodat de balans tussen denken en doen zich herstelt. Wanneer je opnieuw leert vertrouwen op je gevoel zul je sneller weten waarom bepaalde mensen of situaties je blokkeren of juist verder helpen. Door signalen te herkennen kun je je handelingen aanpassen. Het doel is om bewust actie te ondernemen en minder te reageren op afleidingen. Hier is volharding en zelfvertrouwen voor nodig. Dat gaan we activeren en ontwikkelen. Handelen vanuit je hart gebeurt tenslotte niet vanuit je hoofd! Logisch toch?

De natuur in!

Wandelen en praten in een natuurlijke omgeving is een prettige manier om in je gevoel en uit je hoofd te komen. De eerste sessie is zowel intake als kennismaking en duurt ongeveer 1,5 uur. Hierna beslissen we welke technieken we voor jouw situatie gaan inzetten. We richten ons daarbij op ademhaling, houding, fysieke ontspanning en mentaal ontfocussen. Zelf praktiseren en technieken duurzaam integreren staat voorop. Alle kennis zit al in je.

Heb je een vraag over personal coaching? Je kunt altijd eerst een berichtje sturen.


Een vervolgsessie duurt gemiddeld 1 uur.
Kosten voor een persoonlijke sessie van een uur zijn 90 Euro (incl. BTW).
Wij zijn aangesloten bij Collectief Alternatieve Therapeuten (nr. 20181261) en GAT Geschillen.

Beoog je met een persoonlijke sessie een zakelijk doel en je bent ondernemer, dan zijn dit advieskosten. In dat geval ontvang je een factuur.

Personal Coaching kun je inzetten voor:

  • Persoonlijke groei
  • Zakelijke doelstellingen
  • Verbeteren van communicatie
  • Verminderen van Stress
  • Verbeteren energiebalans
  • Meer rust in je hoofd
  • Innerlijke kracht
  • Overwinnen van angsten
  • Preventie van ziekte
en_GBEN
nl_NLNL en_GBEN